Tältä MM-futiksen areenat näyttävät pelaajan näkökulmasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimman hakukoneyhtiön tarjoama Google Maps lienee nykyisin ylivoimaisesti suosituin karttapalvelu. Muutama vuosi sitten yhtiö julkaisi myös Google Street View -palvelun, jossa käyttäjät voivat katsella maisemia katutasolta ja tehdä kaukomaan reissuja kotisohvalta käsin.

Google
Google

Nyt vierailuvuorossa ovat vuoden 2014 World Cupin kisastadionit. Google laajensi taannoin palvelunsa myös joidenkin rakennusten sisätiloihin. Nyt nettisurffailijat voivat kurkistella brasilialaisten jalkapallostadioneiden sisälle, sillä Google on piipahtanut jalkapallon MM-kilpailujen pelipaikoilla. Karttapalvelussa voi tiirailla valtavia areenia pelaajien näkökulmasta, ja kieltämättä stadioneiden koko on päätähuimaava.

Televisio tunnetusti valehtelee etäisyyksiä, eikä Googlen karttapalvelukaan kerro koko totuutta. Street Viewin avulla voi kuitenkin saada pientä käsitystä siitä, missä legendaariset kilpailut nyt pelataan. Areenoille pääsee syöttämällä stadionin nimen karttapalveluun ja raahaamalla sen jälkeen Street Viewin ukon pelikentälle. Mukana on kaikki kilpailujen jalkapallokentät.