Optinen harha saa näkemään hallusinaatioita – älä katso ennen autoilua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on julkaistu runsaasti videoita, joilla esitellään erilaisia optisia harhoja. Usein silmät tekevät videon katsomisen jälkeen jotain odottamatonta, kuten värjäävät mustavalkoisen kuvan värilliseksi tai saavat huoneen pyörimään. Nyt vuorossa on yksi parhaista videoista aikoihin.

YouTube
YouTube

Tällä kertaa optinen harha saa katsojansa näkemään harhoja, sillä videon jälkeen katsojan silmissä näyttää siltä, että paikallaan olevat esineet liikkuisivat eri tahtiin eri paikoissa. Vaikutus ei kestä kuitenkaan kovin pitkään.

HUOM! Toimitus korostaa, että tätä videota ei saa katsoa ennen moottoriajoneuvon tai polkupyörän kuljettamista. Videota ei tule katsoa myöskään ennen muuta liikkumista tai koordinaatiota vaativia tehtäviä.