Pelastusoperaatiossa itkenyt Raju-elefantti nauttii uudessa kodissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viikko sitten Raju-nimisestä elefantista, joka oli joutunut elämään 50 vuotta silkkaa painajaista alituisen pahoinpitelyn ja aliravitsemuksen kanssa. Äskettäin joukko eläinystäviä pelasti Rajun yöllisessä operaatissa, jossa Raju vuodatti kyyneleitä ymmärtäessään pelastuvansa.

Pooja Binepal
Pooja Binepal

Rajun vapauttanut järjestö keräsi rahaa Rajun vapauttamiseksi valvottuun elefanttien luonnonpuistoon, ja rahat saatiin kasaan hyvin nopeasti Rajun tarinan levitessä ympäri maailmaa. Nyt pelastajat ovat julkaisseet verkossa videon, jossa nähdään miten Raju tällä hetkellä voi. Se nähdään videolla nauttimassa täysillä elämästään ja puuhailusta toisten elefanttien kanssa. Samalla sen piikkiketjussa pahasti loukkaantunutta takajalkaa hoidetaan.

YouTube
YouTube

Raju-niminen elefantti joutui kärsimään Intiassa turistibisneksen palveluksessa peräti 50 vuoden ajan. Erittäin viisasta eläintä pidettiin kivuliaissa piikkikahleissa ja se joutui syömään nälkäänsä turisteilta saamien makupalojen lisäksi muun muassa roskia, paperia ja muovia, jotka vain pahensivat elefantin terveydellistä tilaa. Lisäksi elefanttia oli hakattu kepeillä sen koko elämän ajan. Raju oli ilmeisesti varastettu emoltaan sen ollessa pieni poikanen.