Auto hyytyi tielle – konepellin alta paljastui pythonkäärme

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet asuinhuoneistoihin eksyneistä jättikokoisista käärmeistä, jotka ovat yleensä osoittautuneet terraarioistaan karanneiksi yksilöiksi. Tällä kertaa yllättävästä paikasta löytynyt pyton oli kasvattanut pituutta reilun kahden metrin verran.

Uudessa-Meksikossa Santa Fen kaupungissa lava-autollaan ajanut nainen oli jäänyt yllättäen tien viereen. Auto oli yhtäkkiä hyytynyt. Onneksi paikalle saapunut kokki Jackson Ault tarjoutui auttamaan naista pinteessä. Yllätys oli melkoinen, kun avatun konepellin alta löytyi kaksimetrinen käärme, Huffington Post päivittelee.

Pyton oli ilmeisesti iroittanut moottorin johdon konepellin alla luikerrellessaan ja aiheuttanut auton sammumisen. Paikalle soitettu poliisi toimitti yhdeksänkiloisen käärmeen löytöeläintaloon. Matelija oli saanut moottorin päällä suoritetusta ajelureissusta pieniä vammoja, mutta voi olosuhteisiin nähden hyvin. Käärmeen omistajaa ei ole vielä tavoitettu, ja sen epäillään luikerrelleen parkissa olleeseen autoon naapurustosta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.