Mies kävi käsiksi mopoilijaan – kypäräkameran video julkisuuteen

Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalla autojen kojelautoihin ja moottoripyöräilijöiden kypäriin kiinnitetyt kypäräkamerat ovat olleet jo pitkään suosittuja varusteita. Ne tallentavat usein onnettomuuksia ja muita erikoisia tilanteita jatkotutkimuksia ja verkkojulkaisua varten. Laitteet ovat yleistyneet myös Suomessa.

YouTube
YouTube

Julkisuuteen on päätynyt Suomessa jo useita poikkeuksellisia videoita, joissa muun muassa mopoilijoiden kimppuun on käyty tai uhattu käydä. Parhaillaan verkossa leviää mopoilijan lauantaina julkaisema video, jossa keski-ikäinen mies pysäyttää kolme mopoilijaa metsässä. Yllättäen mies käy kamerakypäräisen mopoilijan kimppuun ja vie hänen videokameran mukanaan.

Päällekarkausta ja varkautta mahdollisesti edeltänyt tilanne ei ole tiedossa. Selvää kuitenkin on, että miehellä ei ollut oikeutta käydä mopopoikaan käsiksi ja ottaa mopoilijan videokameraa mukaansa. Video päätyi verkkoon, kun poika sai lopulta kameransa takaisin. Staran saamien tietojen mukaan tosin vasta kun poliisi määräsi miehen luovuttamaan videokameran takaisin.

PÄIVITYS: Tässä alla vielä saman videon toinen osa.