Nainen leikkelee itsestään Kimin kaksoisolennon – maksanut jo 22 000 euroa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiirikaunotar Kim Kardashian jakaa mielipiteitä, mutta harva voi kieltää sitä että hän lukeutuu Yhdysvaltojen vaikutusvaltaisimpiin tähtiin. Mediapersoona on usein varsin näyttävä ilmestys julkisuudessa esiintyessään.

YouTube
YouTube

Kim Kardashian lukeutuu siis julkkiksiin, joiden tyyliä ja ulkonäköä monet yrittävät jäljitellä. Iso-Britannian Essexissä asuva Claire Leeson on mennyt idolinsa jäljittelyssä varsin pitkälle. 24-vuotias neitokainen on käyttänyt noin 22.000 euroa kauneusleikkauksiin näyttääkseen Kimiltä.

Claire Leeson hankki muun muassa rintaimplantit, hiuslisäkkeet, suihkurusketuksen ja uuden vaatekerran muistuttaakseen enemmän Kardashianien perheen tunnetuinta jäsentä. Neitokainen kertoi ITV-kanavan This Morning -ohjelman haastattelussa, että muodonmuutoksen taustalla oli hänen teininä kärsimänsä koulukiusaaminen. Claire myös myönsi haastattelussa olevansa korviaan myöten veloissa tempauksensa myötä.

– Käyn töissä, mutta palkkani ei ole tarpeeksi suuri… Käytin luottokortteja maksaakseni muodonmuutoksen. Olen pahoissa veloissa, Claire Leeson paljasti.

– Kun laitan ”Kimmy-vaihteen” päälle, tunnen olevani voittamaton ja koskematon. Tunnen ettei kukaan voi pysäyttää minua ja voin tehdä itsestäni jotain. Tunnen itseni vahvaksi ja minulla on tarpeeksi hyvä itsetunto rakastaakseni itseäni hieman enemmän, Claire jatkaa.

Äskettäin Kim Kardashian laajensi brändiään videopelien maailmaan. Kim Kardashian: Hollywood -peli nousi heti esimerkiksi AppStoren pelilistan kärkisijoille. Pelissä yritetään luoda oma nouseva julkkiksensa ja lopulta saavuttaa runsaasti mainetta ja mammonaa. Kardashian esitteli videopeliminäänsä myös Instagram-kuvassaan.