Älä stressaa – ota tästä kissasta mallia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kautta historian on väitetty, että kissa ei näytä vatsaansa tuntiessaan olonsa uhatuksi. Kissanomistajat tietävät, että ainakin omassa porukassa mirrit esittelevät napaansa mielellään samalla, kun ottavat rennosti. Moni kissa nukkuu mielellään selällään raajat levällään.

YouTube
YouTube

Elämme aikaa, jolloin moni työntekijä on viettänyt kesälomansa ja hikoilee parhaillaankin työpisteensä ääressä. Tällöin mielessä saattaa käydä ahdistava ajatus arjen painosta. Netissä leviää video kissasta, joka osaa ottaa erittäin rennosti.

Mirri makaa x-asennossa pöydällä ja kehrää. Moni voisi ottaa kissasta mallia, sillä se jos kuka osaa nauttia stressivapaasta elämästä. Ei kannata stressata, sillä kesäiltoja ja -viikonloppuja riittää vielä muutaman kuukauden ajan. Loppukesän voi mennä legendaarista lausetta noudattaen: ”Asialliset hommat suoritetaan, muuten ollaan kuin Ellun kanat”.