Lucy Mecklenburgh topless-mainoskuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Glamourelämää Essexissä -realitysarjassa mukana ollut brittiläinen Lucy Mecklenburgh on ohjelmassa esiintymisen jälkeen keskittynyt uraansa yrittäjänä. Neitokainen on esimerkiksi perustanut oman Lucy’s-nimisen putiikin Essexiin.

Ellesse
Ellesse

Nyt 22-vuotias brittikaunotar nähdään Ellesse-urheiluvaatemerkin tuoreissa, varsin rohkeissa mainoskuvissa. Urheiluhousuja ja -shortseja esittelevissa otoksissa Lucy Mecklebburgh poseeraa esimerkiksi yläosattomissa.

Erottuaan entisestä kihlatustaan Mario Falconesta huhtikuussa 2012 Mecklenburgh on treenannut ahkerasti. Hän kertoi saaneensa paljon kysymyksiä ihmisiltä, miten pitää yllä upeaa ulkomuotoa. Lucy on perustanut oman nettisivun, jossa kertoo fitness-tottumuksistaan. Hänestä terveellinen ruoka ja säännöllinen treeni tekevät tehtävänsä.

Ellesse
Ellesse