Mies yritti tappaa hämähäkin – tuhosi samalla kotinsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet ihmiset kärsivät hämähäkkikammosta, vaikka todellisuudessa vain melko harvat hämähäkkilajit ovat ihmiselle vaarallisia. Tuore uutinen Yhdysvalloista osoittaa, että joskus kannattaa vain yrittää totutella kahdeksan jalkaisen huonetoverin olemassaoloon sen sijaan, että siitä yrittäisi päästä eroon.

Seattlessa asuva mies huomasi hämähäkin pyykkihuoneessaan ja päätti hankkiutua tästä eroon. Kärpäslätkän tai hyönteismyrkyn sijaan mies otti järeämmät aseet käyttöönsä: Hän käytti sytytintä ja spray-kannua kotitekoisena liekinheittimenä.

Kuten arvata saattaa, tilanne päättyi miehen kannalta huonosti. Palokunnan saapuessa paikalle mies oli onnistunut aiheuttamaan vuokrakotiinsa 40.000 dollarin, eli noin 30.000 euron palovahingot. Lisäksi tulella leikkiminen oli synnyttänyt omaisuusvahinkoja 20.000 dollarin, eli noin 15.000 euron edestä. Paikallisen Komo News -sivuston mukaan ei ole toistaiseksi tiedossa jäikö tapauksen hämähäkki henkiin.