Rosie Huntington-Whiteley rinta paljaana – liikaa Instagramille?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen näyttelijä-malli Rosie Huntington-Whiteley tunnetaan oman uransa lisäksi siitä, että hän seurustelee toimintatähti Jason Stathamin kanssa. Pariskunta erosi viime vuonna, mutta he palasivat sittemmin yhteen.

Twitter
Twitter

Rosie Huntington-Whiteley poseeraa Industrie-lehden tuoreen numeron sivuilla yläosattomissa tyylikkäässä mustavalkokuvassa. Kuva on nähtävissä tähden Twitter-tilillä ja Instagramissa, jälkimmäisessä tosin hieman sensuroituna, mutta siinäkin kuvassa nänni paljastuu siinä määrin, että se taitaa rikkoa palvelun sääntöjä.

Rosie Huntington-Whiteley seurusteli Stathamin kanssa kolmen vuoden ajan, ennen kuin pari erosi ja palasi jälleen lopulta yhteen. Neitokainen tunnetaan parhaiten työskentelystään Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien kanssa. Hän on näytellyt Carly Spencerin roolissa Transformers: Dark of the Moon -elokuvassa. Rosie tullaan näkemään myös tulevassa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.