350 muusikkoa soitti yhdessä – tällaista ei ole ennen nähty

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Make Music New York -festivaali on kaupunkifestivaali, joka tuo erilaisia muusikkoja yhteen New Yorkissa. Festivaalin tarkoituksena on myös näyttää musiikin monimuotoisuutta ja kulttuurikohtaista rikkautta. Nyt tämän vuoden Make Music New York -festivaaleilta on julkaistu huima tallenne.

YouTube
YouTube

Videolla nähdään 350 muusikon esittämä kappale. Kyseessä on Sunny Jainin säveltämä 100+ BPM -teos, jossa kuullaan vaikutteita monista eri kulttuureista. Mies kertoi The Brooklyn Paperille kappaleessa olevan enemmän kyse yhteisöllisyydestä kuin itse musiikista.

Kappale esitettiin Brooklynin kirjaston portailla. Esitystä varten paikalle saapui monia erilaisia soittajia aina orkesterin jäsenistä viulisteihin. Lopputulos oli huikea sekamelska erilaisia kulttuureja yhdessä kappaleessa.