Britney Spears palasi maksamaan ravintolalaskunsa – antoi jättitipin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poppari Britney Spears sai taannoin elämänsä kuntoon totaalisen hermoromahduksen jälkeen. Nyt nainen on aloittanut laulu-uransa uudelleen, mutta hänestä kertovat otsikot ovat muuttuneet synkiksi nopealla aikataululla. Äskettäin nainen poistui ravintolasta maksamatta laskua.

Törkeästä ravintolakäyttäytymisestä paljon haukkuja saanut Britney on nyt korvannut mokansa avokätisesti Thousand Oaks -kaupunginosassa sijaitsevalle Cheesecake Factory -ravintolalle. Nainen kävi maksamassa unohtuneen 30 dollarin ravintolalaskun ja antoi tarjoilijalle sata dollaria juomarahaa. Viisi dollaria olisi riittänyt.

Tilanteessa oli käynyt inhimillinen vahinko, jossa Britney luuli henkivartijansa kuittaavan laskun. Sen sijaan henkivartija luuli, että Britney olisi miehensä David Lucadon kanssa hoitanut sen. Britney Spears on esiintynyt pian vuoden Las Vegasissa järjestettävässä konsertissa. Sopimuskausi on kaksi vuotta.