Näin Kanye West räppäsi 19-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joistakin suomalaisista räp-maailman huippunimistä on levinnyt noloja videoita nettiin, joissa näytetään tähtien taitoja vuosien takaa. Muutama kuukausi sitten Kim Kardashianin kanssa avioitunut Kanye West on tässä mielessä poikkeus, sillä arkistovideon perusteella miehen voidaan sanoa hallinneen tyylinsä jo teini-iässä.

YouTube
YouTube

Yhdysvaltojen itärannikolta kotoisin oleva Kanye on parjattu miehen mahtipohtisen asenteensa vuoksi. Ei pidä kuitenkaan unohtaa, että hän on myynyt urallaan yli 21 miljoonaa albumia ja 66 miljoonaa digitaalisessa muodossa olevaa kappaletta.  Hän on voittanut 21 Grammy-palkintoa. Kanyen lahjakkuus ei ole väkisin väännettyä autotunea suurten kulissien kera, vaan hän osaa oikeasti räpätä.

Tämän todistaa vuonna 1996 kuvattu video, jolla 19-vuotias itärannikon kasvatti riimaa sanojaan taidokkaasti Fat Beats -levykaupassa New Yorkissa. Video näyttää nuoren miehen osaavan asiansa. Valitettavasti joskus kuuluisuus saattaa koitua egon liialliseksi kasvamiseksi.