Halo-tunnari täysillä rappukäytävässä – videosta nettihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toisinaan pelien, televisiosarjojen ja elokuvien teemakappaleet alkavat saavuttaa omaa mainettaan ihmisten suosikkeina. Esimerkkinä mainittakoon Vaaleanpunaisen pantterin, Super Mario Brosin ja James Bondin tunnarit. Nyt valokeilaan nousee Halo 3 -pelin teemamuusiikki.

YouTube
YouTube

Quinn Halleck on saavuttanut YouTubessa videolleen yli puoli miljoonaa katselukertaa muutamassa päivässä. Hän antaa netinkäyttäjille näytteen laulutaidoistaan ja kajauttaa Halo 3 -pelin tunnusmusiikin ihanteellisesti kaikuvassa rappukäytävässä. Miehen laulanta kuulostaa kuin kirkossa lauletulta gregoriaaniselta sävelmältä.

Vuonna 2007 markkinoille tullut Halo 3 -peli voitti ilmestymisensä jälkimainingeissa muun muassa vuoden peli ja paras konsolipeli -palkinnot. Pelin myynti kipusi Yhdysvalloissa noin 170 miljoonaan dollariin ensimmäisen vuorokauden aikana. Halo-sarjan pelit ovat ensimmäisen persoonan ammuntapelejä.