Opettaja kiristi oppilasta – seksiä tai hylätty arvosana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huonosti käyttäytyvät kasvatusalan ammattilaiset saavat näyttämään arvokkaan ammattikuntansa edustajat huonossa valossa. Uutisoimme liian usein seksuaaliseen suhteeseen oppilaidensa kanssa ajautuneista opettajista, eivätkä kaikki pedofiileistä jää edes kiinni.

Nyt vuoronsa saa 32-vuotias kahden lapsen äiti, joka työskentelee opettajana Connecticutin lukiossa. Naisen nimi on Danielle Watkins ja hän oli ollut seksisuhteessa 18-vuotiaan miesoppilaan kanssa viime vuoden syksystä tähän kesään saakka. Kun nuorukainen yritti panna välejä poikki erotiikannälkäisen naisen kanssa, oli opettaja kiristänyt poikaa.

Nainen oli sanonut hylkäävänsä pojan kurssiarvosanat, mikäli hän ei saisi tyydytettyä himojaan nuoren kanssa puuhastellen. Parin seksitapaamiset oli suoritettu kouluajalla, mutta koulualueen ulkopuolella. Watkins oli antanut pojalle myös marihuanaa poltettavaksi. Poliisi löysi naisen puhelimesta tarpeeksi todisteita syytteiden nostamiseen, WTNH TV -uutiskanava raportoi.