Kaapista tullut Game of Thrones -tähti on siviilissä DJ – tältä kuulostaa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO-kanavan Game of Thrones lukeutuu tämän hetken rakastetuimpiin televisiosarjoihin. Taannoin sarjassa hieman yksinkertaista Hodor-hahmoa esittävä Kristian Nairn tuli ulos kaapista homoseksuaalina. Miehellä on kuitenkin jokseenkin yllättävämpikin puoli.

Näyttelemisen lisäksi Kristian Nairn työskentelee DJ:nä. Mies esiintyy nykyään tietenkin nimellä DJ Hodor, eivätkä viittaukset hittisarjaan lopu tähän. DJ Hodorin tuleva Australian kiertue kantaa nimittäin nimeä Rave of Thrones, eli vapaasti suomennettuna Valtaistuinreivit. Voit kuunnella DJ Hodorin miksauksia SoundCloudista.

38-vuotias mies esittää Hodor-hahmoa Games of Thronesissa. Kristian Nairn on näyttelijän pestinsä lisäksi tunnettu kotimaassaan Irlannissa DJ:n töistä. Hän näytteli ennen Games of Thrones -sarjaa Ripper Street -sarjassa. Harva tietää, että kyseinen tähti on huikeat 206 senttimetriä pitkä.