Nainen skannasi vaginansa ja teki siitä kajakin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme aiemmin kertoneet muun muassa taidenäyttelystä, jossa oli seinällinen suurennettuja kipsivaloksia naisten aidoista vaginoista. Nyt japanilainen taiteilija Megumi Igarashi on mennyt vielä pidemmälle, sillä hän on teettänyt itselleen vaginaveneen oman alapäänsä mukaisesti.

Megumi Igarashi
Megumi Igarashi
Megumi Igarashi
Megumi Igarashi

42-vuotias Igarashi, eli Rokudenashi-ko, päätti kokeilla miten onnistuu hänen ulkosynnyttimiensä perusteella rakennettu kajakki. Hän skannasi alapäänsä 3D-kameralla ja sai siten muodot AutoCAD-ohjelmistoon. Sen avulla hän suunnitteli kajakkiinsa lisäosan, joka noudatteli tarkasti hänen alapäänsä muotoja, Japan Times uutisoi.

Myöhemmin Megumi Igarashi esitteli valmiin vaginaveneensä, joka oli valmistettu lasikuidusta ja maalattu keltaiseksi. Projekti ei sujunut ilman ongelmia, sillä viranomaiset pidättivät taiteilijan, koska hän oli kerännyt ilman lupaa rahaa veneen toteuttamiseen. Siksi vaginaveneen rakentaminen oli viranomaisten mukaan laitonta.

Laitonta oli myös vaginan muotojen mukaan tehdyn 3D-skannauksen lähettäminen hanketta rahoittaneille ihmisille. Taiteilija kuitenkin kiistää lähettäneensä vaginansa kuvaa, vaan kertoi lähettäneensä ainoastaan koodin, jolla joku voisi halutessaan muodostaa hänen alapäänsä muodot.