Tammerfestin pääareenalla yleisöennätys – tältä bileet näyttivät

Festarit · Stara.fi

Tällä viikolla Tampereella järjestettiin perinteinen Tammerfest, joka rikkoi yleisöennätyksen jo torstaina. Nyt tapahtuman päätyttyä on vahvistunut, että kaupunkifestivaalin pääkonserttipaikka Ratinanniemessä teki yleisöennätyksensä.

Cheek Tammerfesteillä, Kuva: Stara
Cheek Tammerfesteillä, Kuva: Stara

Katso Tammerfestin muhkea kuvakooste tästä!

Tammerfest keräsi Ratinanniemen festivaalipuistoon yhteensä 22.000 festivaalivierasta. Ratinanniemessä nähtiin britti John Newmanin lisäksi muun muassa Cheek, Kaija Koo, Popeda ja Haloo Helsinki!

– On hienoa, että Tammerfestin 20. juhlavuosi keräsi paikalle kaikkien aikojen yleisöennätyksen js tapahtuma vietettiin poikkeuksellisen hienossa säässä, festivaalin vastaava tuottaja Riki Huhtala kertoi.

Cheek Tammerfesteillä, Kuva: Stara
Cheek Tammerfesteillä, Kuva: Stara

Muissa tapahtumapaikoissa tarjottiin stand up’ia ja musiikkia laajalla skaalalla. Yhteensä Tammerfesteillä nähtiin neljänä iltana liki 200 esiintyjää yli 20 keikkapaikassa. Klubeilla, Keskustorin Beer Gardenissa ja risteilyillä vieraili lisäksi kymmeniä tuhansia musiikin ystäviä.