Wanaja Festival yleisöennätykseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Wanaja Festival rikkoi kävijäennätyksen viikonlopun aikana järjestetyissä tapahtumissaan. Perinteisen festivaalin lisäksi järjestettiin kaksi päiväkonserttia. Erityisesti Vesa-Matti Loirin Linnan Juhlat –konsertti veti väkeä paikalle.

Sunnuntaina Linnanpuiston valloittivat teinitähdet Robin ja hänen lämmittäjänään toiminut Mikael Gabriel Robin In The Park -päiväkonsertissa. Wanaja Festivalin avauspäivänä esiintyivät muun muassa Andy McCoyn johtama Grease Helmet, Raappana & DJ Leimasin, 20th Flight Rockers, Happoradio, Popeda, Michael Monroe. Erin sekä Jukka Poika & Sound Explosion Band.

Lauantain päiväkonsertin jälkeen Wanaja Festivalin yleisölle esiintyivät Anna Abreu, Turisas, Rähinä Special, Kotiteollisuus ja Deadforger sekä Jenni Vartiainen, Haloo Helsinki!, Kaija Koo ja Yö.