Viimeinkin! Weird Al Yankovic teki parodiavideon Happy-megahitistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supertähti Pharrell Williamsin Happy-kappale lukeutuu vuoden 2014 suurimpiin hitteihin, siitäkin huolimatta että se julkaistiin jo viime vuonna. Kappaleesta on tehty myös parodiaversioita lähes kyllästymiseen asti.

Nyt myös huumorimusiikin veteraani, jo vuosikymmenten ajan parodiakappaleita työstänyt yhdysvaltalainen Weird Al Yankovic, on iskenyt kyntensä Pharrellin hittiin. Kappaleen nimi on kääntynyt muotoon Tacky, joka tarkoittaa tahmeaa tai mautonta. Tuotantoarvot ovat Weird Al Yankovicin kappaleessa tavanomaisia Youtube-parodioita korkeammat, ja videolla vierailevat muun muassa koomikot Jack Black, Kristen Schaal ja Margaret Cho.

Pharrell Williams on muusikko ja tuottaja, jota esimerkiksi Justin Timberlakella on kiittäminen soolouran menestyksen suhteen. Williams tuotti Chad Hugon kanssa suurimman osan tähden Justified-debyyttialbumista, minkä lisäksi hän on tehnyt yhteistyötä lukuisten artistien kanssa, kuten Gwen Stefanin, Robin Thicken, Jay-Z:n ja Snoop Doggin kanssa.