Joaquin Phoenixin otsa naurattaa verkossa – hervoton näky

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Komea Joaquin Phoenix aloitti näyttelijäuransa jo lapsena näyteltyään neljän sisaruksensa kanssa televisiomainoksissa. Sittemmin mies on saanut kolme Oscar-ehdokkuutta, joista tunnetuin lienee Johnny Cashin rooli elämänkertaelokuvassa Walk The Line.

YouTube
YouTube

Joaquin Phoenix tunnetaan etenkin hänen vaalean vihreistä silmistään. Ilmeikkäällä miehellä on pistävän upeiden silmien lisäksi hyvin vahvat kulmakarvat. Joku on kuitenkin huomannut, että herra Phoenix näyttää todella veikeältä ylösalaisin käänettynä, sillä hänen ostakurttunsa luovat massiiviset urat kasvoihin.

Netissä leviää nyt hulvaton video näyttelijän ylösalaisin olevista kasvoista ja näyttää siltä kuin otsassa olisi nenä ja suu. Videon ensimmäinen osa poistettiin jo YouTubesta, joten tuoreempi osa voi pian kokea saman kohtalon.

Kerroimme taannoin, kuinka nelikymppisiään tänä vuonna viettävä näyttelijä iski rinnalleen 19-vuotiaan DJ Allie Teilzin. Parilla on ikäeroa 20 vuotta, mutta se ei Phoenixia tunnu haittaavan ja pari vietti aikaansa Roomassa. Lapsuudessa Phoenixin perhe kuului ennen Los Angelesiin muuttamista kiistanalaiseen Jumalan lapset -liikkeeseen.