Awwww, The Rock leikki pikkutytön kanssa taputusleikkiä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Toimintatähti Dwayne ”The Rock” Johnson haaveili taannoin esittävänsä rooleja tunnetuissa elokuvasarjoissa, kuten Star Wars, Twilight ja James Bond. Tähti on sittemmin päässyt näyttelemään antiikin kreikan tarinoiden legendaarista puolijumalaa Herkulesta.

41-vuotias toimintatähti on nyt julkaissut kuvan Herkuleksen kuvauksista. Twitter-kuvassa nähdään lihaksikas ja öljytty The Rock ja pieni vaaleahiuksinen pikkutyttö. Tähti kirjoitti kuvan yhteydessä, että jos kaksivuotias pyytää Herkulesta leikkimään, niin Herkuleshan leikkii.

The Rockin lihaksista riittää ihailtavaa niin hameväelle kuin samanlaisesta vartalonmallista haaveileville miehille. Johnsonin ensimmäinen varsinainen menestysleffa oli vuonna 2002 ensi-iltansa saanut Skorpionikuningas, josta hän sai yli viiden miljoonan tilin. Viime vuonna vuonna The Rock nähtiin elokuvissa Pain and Gain, G.I. Joe: Retaliation ja Fast and the Furious 6.