105-vuotias mummo heitti avaussyötön – paremmin kuin monet supertähdet!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Baseball-peleissä Yhdysvalloissa on ollut tapana antaa julkisuuden henkilön tai muuten merkittävän kansalaisen heittää ottelun ensimmäinen syöttö. Nyt tämän seremoniallisen kunnian on saanut 105-vuotias amerikkalaisnainen.

YouTube
YouTube

Molemmat maailmansodat nähnyt Agnes McKee sai kunnian heittää ottelun avaussyötön Padresien ja Metsien välisessä baseball-ottelussa. Yahoon mukaan vanhus oli etukäteen harjoitellut syöttämistä sandiegolaisen vanhainkotinsa henkilökunnan kanssa. Agnes onnistuikin syötössään verrattaen melko hyvin, sillä hän sai pallon lentämään kopparia kohti.

Kaikkien kohdalla näin ei nimittäin ole käynyt. Julkkissyöttäjistä esimerkiksi rap-artisti 50 Cent ja laulajakaunotar Carly Rae Jepsen muistetaan epäonnistuneista syötöistään. Agnesia huomattavasti nuoremmat tähdet onnistuivat heittämään pallon täysin väärään suuntaan.