Viikon videopommi: Mummo twerkkaa auton konepellillä helmat korvissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Twerkkaaminen nousi maailman suosikkiliikkeeksi viime vuonna Miley Cyrusin suorittamien koreografien ansiosta. Tanssiliikettä on kuitenkin harjoitettu jo vuosikymmenten ajan, ja se on saanut alkuperänsä afrikkalaisista perinnetansseista.

Tyyli levisi ensin hiphop-kulttuurin piiriin ja sittemmin myös poptähtien maailmaan. Nyt twerkkausta näkee suoritettavan tavallisissa yökerhoissa ja kaiken ikäisten keskuudessa. Harvoinpa kuitenkaan takapuoltaan heiluttelevat ikäihmisisksi luokiteltavat henkilöt. Nyt sekin on nähty ja kuvattu videolle.

Vine-palvelussa julkaistulla videolla nähdään vanhempi rouva auton päällä twerkkaamassa. Vaikka internet on saanut ihmisten verkkokalvot paksummiksi kaiken kattavalla materiaalillaan, täytyy paatuneimmankin netinkäyttäjän tunnustaa, että tämän naisen tanssi hätkähdyttää.