Poliisi narahti ylinopeudesta – uskomaton vastaus

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poliiseilla on hälytysajon aikana luonnollisesti oikeus ajaa ylinopeutta, sillä heidän tulee päästä määränpäähänsä mitä pikemmiten. Äskettäin kohun keskellä oli yhdysvaltalaispoliisi, jonka huolestunut kansalainen pysäytti tämän ajettua ylinopeutta ilman hälytysvaloja tai sireeniä.

YouTube
YouTube

Nyt tällaisia tapauksia on jälleen yksi lisää. Los Angelesissa ajanut mies huomasi, että hänen ohitseen sujahti paikallisen sheriffintoimiston virka-auto, joka ajoi huomattavaa ylinopeutta ilman hälytysvaloja tai -ääntä. Mies päätti seurata virkamiestä ja kuvata tämän toimet videolle. Poliisimies vaihtoi myös vauhdikkaasti kaistoja suuntavilkkua käyttämättä.

Mies seurasi virkamiestä tämän työpaikalle asti, jossa hän kysyi poliisilta, miksi tämä hurjasteli. Hermostuneen oloinen virkamies vastaili kysymyksiin hyvin lyhytsanaisesti. Kun poliisia seurannut mies kysyi, oliko kyseessä edes hätätilanne, nolostunut poliisi vastasi vain olleensa matkalla töihin. Miehen ja virkamiehen keskustelu nähdään YouTube-videolla ajasta 8:10 eteenpäin.