Taikuri Jori A. Kopponen rajusta tempauksestaan: ”Kädet ja jalat olivat tulessa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hurjapää ja taikuri Jori A. Kopponen tuli tunnetuksi toinen toistaan vaarallisemmista tempuista, joita hän teki usein yleisötapahtumissa. Suomen ensimmäisen julkkisten Big Brother -tuotantokauden taannoin voittanut Kopponen on nyt palannut hurjien temppujen pariin ja kertoo kokemuksestaan BlogBookin blogissaan.

Jori A. Kopponen, BlogBook
Jori A. Kopponen, BlogBook

Jori A. Kopposen on määrä rikkoa palavien seinien läpi auton konepellillä kulkemisen maailmanennätys, joka on nyt 15 seinää. Seinäjoen Vauhtiajoissa 27. heinäkuuta seiniä tulee olemaan peräti 20 kappaletta. Jo pelkkä harjoittelu on tähän mennessä ottanut todella koville – varsinkin fyysisesti.

– Minulla oli tippa linssissä jo ensimmäisissä kurveissa. Kädet ja jalat olivat tulessa. Mutta pahin oli auton iskeytyessä aitoihin. Luulin, että taju lähtee kivusta, kun aidat iskeytyivät käsiin ja selkään. Tuntui mahdottomalta, että aitoja tulisi olemaan vielä 18 lisää, Jori A. Kopponen kirjoittaa.

– Mutta nyt sitä tuntee sen pitkäksi aikaa kadotetun tunteen. Jotenkin sitä on enemmän hereillä. Jotkut ihmiset vain ehkä tarvitsevat jotain tällaista pitääkseen mielensä aktiivisena. Minä kuulun heihin, Kopponen jatkaa.

Lue koko kirjoitus tästä.