Simpsonit-fanien unelmapäivä koittamassa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Simpsonit-animaatiosarja on jatkunut Yhdysvalloissa jo 25 vuoden ajan, mikä tekee siitä kaikkien aikojen pisimpään jatkuneen amerikkalaisen sitcom-sarjan. Nyt suosikkisarja rikkoo jälleen yhden ennätyksen erikoisen televisiomaratonin muodossa.

Amerikkalainen FXX-kanava aikoo nimittäin näyttää kaikki sarjan jaksot yhdessä putkessa. Jokaisen 522 jakson lisäksi kanava näyttää myös The Simpsons Movie -elokuvan. Hurja maratoni alkaa elokuun 21. päivä, ja jaksoja tullaan näyttämään kanavalla 24 tuntia vuorokaudessa, Variety uutisoi.

Putki kestää syyskuun ensimmäisen päivän keskiyöhön asti. Maratoni järjestetään FXX:n lanseeraaman Simpsons World -digitaalipalvelun kunniaksi. Lokakuussa käynnistyvässä palvelussa rekisteröityneillä käyttäjillä on katseltavissa kaikki Simpsonit-jaksot.