Tankotanssin maailmanmestaruus Suomeen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen tankotanssija Oona Kivelä voitti urallaan jo kolmannen maailmanmestaruutensa tankotanssin MM-kilpailuissa Lontoossa. Karsinnan ykkösenä Kivelä otti johtopaikan täpärästi Argentiinalaisesta Victoria Ramesta 0,3 pisteen erotuksella.

oonakivela23072014c

– Huikea fiilis ja jäätävän hyvä esitys takana. Tiesin voittavani kun esitys loppui – se meni vaan niin käsittämättömän hyvin. Sai pitkästä aikaa nauttia lavalla, Kivelä kommentoi menestystään.

Karsinnoista kymmenen parasta tankotanssijaa kisasi kultamitalista sunnuntain finaalissa Lontoon York Hallissa. Kivelä jätti taakseen Venäjän, Yhdysvaltojen ja Argentiinan vastustajat kisan puhtaimmalla ja teknisesti erittäin vaikealla ohjelmalla.

1. Oona Kivelä (FIN)

2. Victoria Ramé (ARG)

3. Alina Saifutdinova (RUS)