Viikon sinnikkäin vuohi – yritti kiivetä puhallettavalle tuolille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuohet ovat ketteriä kiipeilijöiltä. Niiden luonnetta on usein sanottu uteliaaksi. Kun nämä kaksi eläilajille tyypillistä ominaisuutta yhdistyvät, on luvassa varmasti hulvattomia tilanteita kaikille vuohen omistaville ihmisille.

YouTube
YouTube

Shanon Casson on julkaissut YouTubessa videon Dynamo-nimisestä vuohesta, joka yrittää väkisin kiivetä violetin ilmatäytteisen tuolin päälle. Vuohi äheltää itseään puhallettavan huonekalun päälle ja käy kiipeilemisen välillä tervehtimässä omistajaansa. Dynamo luovuttaa vasta kun tajuaa, että ei voi päästä muotoaan muuttavan tuolin korkeimmalle kohdalle.

Kerroimme taannoin pikkuisista kileistä, jotka kiipeilivät maatilalla olleen hevosen päällä. Vuohivideot olivat viime vuoden kestohitti, kun ensin nettiin ilmestyivät musiikkikappaleiden välissä huutavat vuohet ja sitten ihmiset alkoivat julkaista verkossa muitakin vuohiin liittyviä videoita. Vuohet ovat osoittautuneet hyvin viihdyttäviksi eläimiksi.