Tässä se viimein on! Fifty Shades of Greyn traileri liikaa televisioon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

E.L. Jamesin Fifty Shades of Grey -kirjasarja on ollut maailmanlaajuinen hitti, ja elokuvaversio on tietenkin parhaillaan työn alla. Vuoden 2015 ystävänpäivän paikkeilla Yhdysvaltain ensi-iltansa saavan elokuvasovituksen pääosissa ovat Dakota Johnson ja Jamie Dornan.

Kirjasarjan faneja hemmotellaan jälleen, sillä nyt etukäteen kohua herättäneestä elokuvasta on julkaistu ensimmäinen traileri. Traileri sai ensiesityksensä amerikkalaisen NBC-kanavan Today-keskusteluohjelmassa jossa siitä nähtiin kuitenkin televisioon sopimattoman sisällön vuoksi lyhennetty versio. Internetissä nähtävä versio on sen sijaan sensuroimaton, vaikka täyttä alastomuutta siinäkään ei vielä näytetä.

Dakota Johnson esittää elokuvassa eroottisiin seikkailuihin joutuvaa Anastasiaa, ja nainen myöntää liittyneensä elämänsä ensimmäistä kertaa kuntosalin jäseneksi, koska tahtoo näyttää upealta valkokankaan alastonkohtauksissa. Fifty Shades of Grey -elokuvan ensi-ilta Yhdysvalloissa on 13. helmikuuta 2015.