Mullistava uutuus kissojen ruokintaan – tämä muuttaa kaiken?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useampien lemmikkien omistajat tietävät, ettei monen eläimen ruokkiminen ole aina helppoa. Toisilla eläinyksilöillä on nimittäin paha tapa syödä toverinsakin ruoat, samalla kun alistuvampi yksilö joutuu katselemaan vierestä ruokiensa katoamista parempiin suihin.

Splash
Splash

Taiwanilainen kissanomistaja Mu-Chi Sung törmäsi tähän ongelmaan ruokkiessaan lemmikkejään. Miehen Momo-kissa oli vaarassa kuolla nälkään, ja hän päätti kääntyä modernin teknologian pariin varmistaakseen, että hänen kissansa saisivat varmasti aina oikean määrän ruokaa.

Splash
Splash

The Bistro Smart Cat Feeder -laite muistuttaa ulkonäöltään enemmän kahvinkeitintä kuin eläimen ruokakuppia. Ruokintalaite tunnistaa kissan kasvot, ja osaa sen perusteella antaa lemmikille oikean määrän ruokaa. Laitteen ansiosta omistajat voivat myös pitää huolen siitä, että muut lemmikit eivät rohmua yhden kissan ruokia.

Splash News -uutistoimiston mukaan omistajat voivat jopa seurata lemmikkinsä ruokailua laitteen kameran ja wi-fi-yhteyden avulla. Kuten monien muiden erikoisten uusien innovaatioiden tapauksessa, myös The Bistro Smart Cat Feeder -laitteelle kerätään varoja Indiegogo-sivuston kautta.