Kannabiksen käyttäjille oma sosiaalinen media

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Chatroulette on verkkosivu, jolla käyttäjät voivat keskustella satunnaisesti valittujen toisten käyttäjien kanssa ympäri maailmaa. Sivusto saavutti nopeasti hurjan suosion, siitäkin huolimatta että useat käyttäjät tuntuvat olevan keskustelun sijaan lähinnä kiinnostuneita sukupuolielimiensä esittelystä toiselle osapuolelle.

Puffpuffchat.com
Puffpuffchat.com

Kannabiksen käyttö on laillistettu muutamissa Yhdysvaltojen osavaltioissa, minkä seurauksena harrastus on saanut entistä enemmän huomiota paikallisessa mediassa. Nyt pössyttelijöille on tarjolla jo oma sosiaalinen mediansa. PuffPuffChat on kuin chatroulette, mutta se on suunniteltu kannabiksen käyttöä harrastavia silmälläpitäen.

PuffPuffChatin käyttäjältä kysytään aluksi, kuinka pilvessä hän tuntee olevansa asteikolla yhdestä kymmeneen. Tämän jälkeen käyttäjä ohjataan keskustelemaan samanlaisella tasolla olevien käyttäjien kanssa. Keskustelijat voivat halutessaan keskustella anonyymisti kirjoittamalla tai kasvotusten web-kameran kautta.

Erikoisen idean taustalla on Eric-nimellä esiintyvä 22-vuotias mies. Mies kertoi Daily Dot -sivustolle toukokuussa avatun chatin olevan useiden vuosien ”puolivillaisen” työn tulos. Erikoinen idea sai heti vastakaikua, sillä vasta muutaman kuukauden ajan toiminnassa olleella sivustolla on käyty jo kymmeniä tuhansia keskusteluja.

– Ei liene yllättävää, että sain idean PuffPuffChatiin ollessani kannabiksen vaikutuksen alaisena. Rakastan käydä keskusteluja kavereideni kanssa pilvessä. Ajattelin että verkkosivu jossa samaa voisi tehdä satunnaisten internet-käyttäjien kanssa olisi hauska idea, Eric kertoi Daily Dotille.