Kadonnut dildo 10 vuotta naisen sisällä – lääkäri teki järkyttävän löydön

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksilelut on tarkoitettu joko kumppanin kanssa suoritettuja erottiisia hetkiä varten tai itsenäiseen romantiikan harjoittamiseen. Eräs nainen ei kuitenkaan kymmenen vuotta sitten huomannut, että seksilelu unohtui masturboinnin jälkeen hänen sisälleen.

Skottilainen 38-vuotias nainen hakeutui lääkärin vastaanotolle huonon olonsa johdosta, johon liittyi vapinaa, laihtumista, uupumusta ja virtsankarkailua. Tutkimuksissa naisen sisältä virtsarakosta löydettiin 12,7 senttimetriä pitkä seksilelu. Väline poistettiin leikkauksen avulla, sillä lelu oli aiheuttanut tukoksen naisen virtsarakkoon.

Lääkärit saivat korjauttua naisen elimistöön syntyneet vahingot, mutta tapauksesta saattaa koitua myöhemmin lisää ongelmia. Nainen ei uskonut ensin löydöstä todeksi, ja muistaa leikkineensä lelullaan viimeksi noin kymmenen vuotta sitten. Hän oli ollut kertomansa mukaan tällöin humalassa. Asiasta uutisoi The Journal of Sexual Medicine.