Mies twiittasi töykeästä lentokenttävirkailijasta – perhe poistettiin lennolta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median vaikutus on valtava, sillä siellä jokainen ihminen voi saada aikaan hyvinkin suuren ilmiön. Yhtä lailla yritysten virheet päätyvät usein miljoonien tietoon. Nyt eräs mies poistettiin lennolta, koska hän valitti saamastaan palvelusta Twitterissä.

Twitter
Twitter

Minneapolislainen Duff Watson oli sunnuntaina lähdössä perheineen Southwest Airlinesin lennolla 2347 Denveristä Minneapolisiin. Priority-statuksen omaava isä olisi saanut nousta koneeseen ensimmäisten joukossa, mutta hänen ei annettu ottaa kahta lastaan mukaan. Perheen päästyä koneeseen mies kertoi tapauksesta Twitterissä.

– Wow, töykeintä Denverissä. Kimberly S portilla C39. En ole tyytyväinen SWA:n toimintaan, Watson kirjoitti.

Tämän jälkeen virkailija tuli koneeseen ja pyysi perhettä poistumaan lennolta. Miehen mukaan virkailija kertoi tuntevansa olonsa uhatuksi, uhkasi soittaa poliisit ja vaati miestä poistamaan päivityksensä. Muussa tapauksessa perhettä ei päästettäisi takaisin lennolle, Mashable uutisoi.

Lopulta mies suostui poistamaan viestin ja virkailija päästi perheen palaamaan lentokoneeseen. Myöhemmin lentoyhtiö pyysi perheeltä anteeksi ja lähetti 50 dollarin lahjakortin isälle ja molemmille lapsille. Mies teki kuitenkin Twitterissä selväksi, ettei perhe aio enää koskaan lentää Southwest Airlinesin lennoilla.