Näin hurja oli Jori A. Kopposen arkkutempaus – läheltä piti

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hurjapää ja taikuri Jori A. Kopponen tuli tunnetuksi toinen toistaan vaarallisemmista tempuista, joita hän teki usein yleisötapahtumissa. Suomen ensimmäisen julkkisten Big Brother -tuotantokauden taannoin voittanut Kopponen aikoo sunnuntaina tehdä jälleen hurjan tempun Seinäjoen Vauhtiajoissa.

YouTube
YouTube

Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun mies lähtee mukaan hurjiin tempauksiin. Kopponen on aiemminkin häikäissyt Vauhtiajojen yleisöä tapahtumassa suoritetulla tempulla.

Mies järjesti joitakin vuosia sitten tapahtuman promoottorina toimineen Kalle Keskisen kanssa huikean jännitysnäytelmän. Kopponen kahlittiin ja naulattiin tuolloin kiinni ajoradalle asetettuun arkkuun. Tämän jälkeen Keskinen lähti ajamaan arkkua kohti. Taikuri pääsi kuin ihmeen kaupalla pois autosta aivan viime hetkillä.