Maailman suurimmalle penikselle haetaan joukkorahoitusta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetin Kickstarter-joukkorahoituspalvelu on antanut lukuisille luoville ja innovatiivisille ihmisille mahdollisuuden saada rahoitusta projekteilleen, joiden toteutuminen olisi muuten saattaneet jäädä pelkiksi haaveiksi.

Kickstarter
Kickstarter

Palvelussa on kuitenkin myös kyseenalaisempi puolensa, sillä taannoin amerikkalainen mies onnistui esimerkiksi keräämään 10 tuhatta dollaria pelkkää perunasalaattia varten.

Nyt Alex Wong -niminen henkilö puolestaan kerää rahaa toisenlaista intohimoprojektiaan varten. Hän haluaa piirtää maailman isoimman peniksen, ja syystä tai toisesta tarvitsee sitä varten internet-käyttäjien rahoitusta. Jokainen lahjoitettu dollari kasvattaisi penistä yhden tuuman verran.

– Tämä on henkilökohtainen projekti jonka taustat ovat lapsuuteni unelmissa, ja myös yhteistyöprojekti jonka tarkoitus on parantaa tietoisuutta ja ymmärrystä kehojamme kohtaan, Alex Wong kuvailee.

Wongin mukaan hän tulee piirtämään jättiläispeniksen korkealuokkaiselle paperille. Tämän jälkeen piirros levitetään aukealle alueelle jonka sijainti selviää, kunhan selviää kuinka suuren maa-alueen penis tulee täyttämään.

Joukkorahoituskampanjan päämääränä on kerätä 100 dollaria, eli noin 75 euroa. Tällä hetkellä projekti on kerännyt vasta hieman alle 40 dollaria, mutta todennäköisesti internetin voimaan voi luottaa tässäkin tapauksessa ja penishanke tulee lopulta toteutumaan Alexin unelmien mukaisesti.