Kanye West sekoili jälleen: ”Olen pallokala”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashianin aviomies Kanye West esiintyy yleensä valokuvissa kasvot peruslukemilla. Arvonsa tietävä mies saattaa ällistyttää ihmisiä lausunnoillaan, joissa hän on vertaillut itseään Jumalaan, Jeesukseen ja muihin arvokkaassa asemassa oleviin hahmoihin ja henkilöihin.

Nyt Kanye vertaa itseään kalaan. Mies on puolustellut käyttäytymistään ja luonnettaan GQ-lehden haastattelussa. Räppäri kertoi toimittajalle käyttäytyvänsä ilkeästi ainoastaan silloin, jos hänen asemaansa uhataan. 37-vuotias räppäri harmitteli, että joutuu jatkuvasti todistelemaan itseään saadakseen kunnioitusta.

– Minulla ei ole torahampaita. Olen piikkisika. Olen pallokala. Olen…mikä on se kala, joka paisuu kuin ilmapallo? Niin, olen pallokala. En ole hai, vaan pallokala. Puolustaudun, kun joku sanoo minusta jotain negatiivista. Sellainen on pallokala. Ihmiset luulevat minua pedoksi jollain tapaa, mutta en ole sellainen. En satuttaisi ketään. Haluan sen sijaan puolustaa ja auttaa ihmisiä, mies sanaili haastattelussa.

Yhdysvaltojen itärannikolta kotoisin oleva Kanye on parjattu miehen mahtipohtisen asenteensa vuoksi. Ei pidä kuitenkaan unohtaa, että hän on myynyt urallaan yli 21 miljoonaa albumia ja 66 miljoonaa digitaalisessa muodossa olevaa kappaletta. Hän on voittanut 21 Grammy-palkintoa.