Narkomaanien karmaisevat muodonmuutokset – kuvat ei herkimmille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna julkistettiin tutkimus, että narkomaaneja on turha pelotella huumeidenkäytön vaikutuksilla, sillä he itseasiassa tietävät parhaiten käytön vaarat. Sitä saakka verkossa on julkaistu tasaisin väliajoin kuvakoosteita narkomaanien muodonmuutoksista.

Rehabs
Rehabs

Rehabs.com-valistussivuston julkaisemassa kuvakoosteessa nähdään samoja kasvoja, joita on saatu ”ihastella” jo aiemminkin. Ensimmäisissä pidätyskuvassaan ihmiset saattavat näyttää vielä suhteellisen normaaleilta, mutta jo myöhemmin samana vuonna napatuista otoksista huomaa mitä metamfetamiinin käyttö on saanut aikaan. Ihmisten kasvopiirteet ovat muuttuneet ja järkyttävät iho-ongelmat, hampaattomuus ja rähjäinen ulkonäkö puhuttavat.

Metamfetamiini on tavallista amfetamiinia voimakkaampaa ja aiheuttaa voimakasta riippuvuutta. Huumetta on annettu viime vuosisadan puolella muun muassa sotilaille, sillä se johtaa keskittymiskyvyn parantumiseen, ruokahalun vähentymiseen ja väsymyksen tunteen poistumiseen.

Rehabs
Rehabs