Mitkä lisäaineet? Jäätelö ei sulanut edes auringossa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Jäätelö kuuluu olennaisena osana monen ihmisen kesään. Kyseistä herkkua syödessä tulee kuitenkin olla tarkkana, sillä jäätelö tunnetusti sulaa helteillä melko ripeästi. Tämän takia Yhdysvalloissa otsikoihin noussut tapaus onkin todella eriskummallinen.

YouTube
YouTube

Christie Watson huomasi, että hänen poikansa ulos unohtama jäätelö ei ollut sulanut kunnolla. Jäätelö oli ollut ulkona 12 tuntia yhtenä vuoden kuumimmista päivistä. Tämän huomattuaan Watson jätti tarkoituksella toisen jäätelön ulos nähdäkseen, sulaako Walmartista hankittu jäätelö, ABC uutisoi.

Naisen hämmästykseksi jäätelö ei sulanut. ABC:n uutisryhmä vertasi Walmartin jäätelön sulamista kahteen muuhun jäätelöön ja kävi ilmi, että halpamarketin jäätelö suli todella vähän verrattuna muihin merkkeihin. Walmartin mukaan jäätelö on täysin turvallista, ja erot sulamisessa johtuvat erilaisista voi- ja kermapitoisuuksista.