Tytön pyörä varastettiin: Poliisi osti uuden tilalle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Pyöriä varastetaan harmillisen usein. Samanlaisen rikoksen uhriksi joutui myös amerikkalainen Bella-tyttö, jonka Minni Hiiri -pyörä varastettiin. Pikkutyttö oli surun murtamana, sillä kyseessä oli hänen kauan odottamansa joululahja.

Tytön äiti Nina Sanchez kirjoitti Facebookissa, että hän teki asiasta rikosilmoituksen. Tapausta käsitellyt konstaapeli Kohr päätti ottaa asiakseen piristää pyörätöntä pikkutyttöä. Nina sai nimittäin puhelun, jossa hänelle kerrottiin, että Kohr on tuomassa heille uutta prinsessapyörää.

Kohr oli ostanut vaaleanpunaisen pyörän pikkutytölle omilla rahoillaan. Polisi jäi myös opettamaan Bellaa ajamaan uudella pyörällään. Tytön äiti kirjoitti tapauksesta Facebookissa, että Kohr teki kiltteydellään heihin lähtemättömän vaikutuksen, ja että he ovat todella otettuja hänen avokätisyydestään.