Alessandra Ambrosio ystävineen peppukuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Victoria’s Secret -yhtiön listoilta tunnetuksi tullut brasialialainen Alessandra Ambrosio on on mallinuransa lisäksi työstänyt myös omaa vaatemallistoaan. Naisen suunnittelema brändi kantaa nimeä Ale, ja se sopii kaikille rantakaupunkien tuulissa viihtyville neitokaisille.

33-vuotias mallikaunotar on jakanut Instagram-tilillään faniensa iloksi kuuman kesäkuvan. Otoksessa Alessandra Ambrosio makaa ottamassa aurinkoa yläosattomissa kahden muun yhtä lailla näyttävillä muodoilla siunatun brasilialaisneitokaisen kanssa. Katso kuva tästä.

Alessandra Corine Ambrosio syntyi Erechimissä Brasiliassa vuonna 1981. Hän aloitti mallin uransa jo teini-ikäisenä. Neito on toiminut urallaan monien muotitalojen mallina, kuten Christian Diorin, Victoria’s Secretin ja Christian Lacroixin. Hänellä on kihlattunsa Jamie Mazurin kanssa lapset Anja ja Noah.