Beyonce on kuuma kesäkissa – katso Instagram-poseeraukset

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikkimaailman voimapari Beyonce ja Jay Z kuuluvat niin menestykseltään kuin varallisuudeltaan julkkismaailman eliittiin. Vuodesta 2008 saakka naimisissa olleen parin on kuitenkin viimeaikoina huhuttu kärsivän avioliitto-ongelmista. Pariskunnan uutisoitiin taannoin jopa osallistuvan parisuhdeterapiaan kiertueensa aikana.

Beyonce on kuitenkin julkaissut Instagramissa kuvamateriaalia, jossa pariskunnan avio-onnea varjostavista mustista pilvistä ei ole tietoakaan. Kesäisissä otoksissa Beyonce muun muassa poseeraa surffilaudalla, päällään kaula-aukon kohdalta varsin paljastava kesämekko.

Beyonce listattiin äskettäin Forbesin maailman vaikutusvaltaisimpien julkkisten listan kärkeen. Hän tienasi vuoden aikana 115 miljoonaa dollaria. Järisyttävä summa koostui loppuunmyydyistä keikoista, levymyynneistä ja ammatin tuomista eduista. Yllättäen Beyoncen aviomies räppärimoguli Jay Z tienasi vuoden aikana ”vain” 60 miljoonaa dollaria ja pääsi Forbesin listan kuudenneksi. Heillä on 2,5-vuotias Blue Ivy-tytär.