46-vuotias Kylie Minogue vilautti rannalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popmaailman oma Kylli-täti, virallisemmin Kylie Minogue, julkaisi aiemmin keväällä uuden Kiss Me Once -albuminsa. Australialaiskaunotar ei vielä 46-vuotiaanakaan kalpene nuoremman polven artistien rinnalla, olipa kyse sitten tarttuvista pop-kappaleista tai tähden näyttävästä ulkomuodosta.

kylieminogue29072014

Nyt Kylie Minogue nähdään GQ-lehden Italialaisen version tuoreen numeron kannessa. Kuvassa retrohenkisiin bikineihin pukeutunut laulajatar poseeraa hiekkarannalla, samalla kun koira yrittää varastaa hänen uimahousujaan paljastaen tähden paljaan takapuolen. Otos viittaa Coppertone Suntan -aurinkovoiteen klassiseen mainoskuvaan 1950-luvulta.

Kylie Minoguen taannoinen Kiss Me Once on hänen ensimmäinen studioalbuminsa sitten vuonna 2010 julkaistun Aphrodite-albumin. Albumin vastaavana tuottajana on toiminut Kylien lisäksi Sia, joka on myös kirjoittanut albumin nimikkokappaleen. Minoguen uusiin aluevaltauksiin kuuluu tuomarointi The Voice UK televisioohjelmassa, minkä lisäksi kaunotar tulee myös toimimaan tuomarina The Voice Australiassa, jonka kuvaukset alkavat myöhemmin tänä vuonna.