Naisen hillitön tanssi leviää verkossa – ihastuttavaa vai ei?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet meistä löytävät sisäisen parkettien partaveitsen sitä mukaan, mitä korkeammalle alkoholin määrä elimistössä nousee. Esimerkiksi festivaaleilla ja yökerhoissa moni saattaa kuvitella olevansa Michael Jacksonin tai Beyoncen veroinen sulavaliikkeinen tanssija, vaikka totuus olisi jotain aivan muuta.

Facebook
Facebook

Kenenkään ei kuitenkaan tarvitse osata oikeasti tanssia nauttiakseen siitä ja tarjotakseen iloa myös sivusta seuraaville. Tämän todistaa Julie Breslin -niminen neitokainen hänen ystävänsä Cherylin kuvaamalla ja jakamalla videolla.

Longitude 2014 -festivaaleilla kuvatulla Facebook-videolla Julie esittelee jokseenkin erikoisia liikkeitään Pump Up the Jam -klassikkohitin tahtiin. Justin Timberlaken taustatanssijaksi hänestä ei ehkä olisi, mutta ainakin Juliella näyttää nauttivan tilanteesta koko kehollaan.