Miss Suomi Pia Lamberg huippunäyttävissä kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaista naiskauneutta ei juuri noteerata kansainvälisissä medioissa, vaikka samaan aikaan kaikkien naapurimaiden supermalleja ihaillaan esimerkiksi bikinikuvissa. Taannoin Sara Chafak teko jo läpimurtoa, joka saa toivottavasti jatkoa. Toinen mahdollinen tähti on Pia Lamberg.

Nyt Pia Lamberg nähdään poseeraamassa hänen Instagramissa julkaisemissaan seksikkäissä bikinikuvissa, jotka varmasti kelpaisivat myös kansainvälisille medioille. Kuvatekstien perusteella otokset ovat peräisin Los Angelesissa tehdyistä uimapukukuvauksista.

Miss Suomi 2011 Pia Lamberg aiheutti aikoinaan kohun luopumalla missikruunusta kesken missivuoden, jolloin ensimmäinen perintöprinsessa Sara Sieppi peri missikruunun. Sittemmin Lamberg ei ole juuri julkisuudessa paistatellut, mutta sosiaalisessa mediassa hän julkaisee kuviaan aktiivisesti.