Pikkupoika yritti pysyä kilpajuoksijoiden vauhdissa – huonosti kävi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Skotlannissa Glasgow’ssa urheillaan tällä hetkellä Kansainyhteisön kisojen merkeissä. Kyseessä on suuri urheilutapahtuma, johon osallistuu Kansainyhteisöön kuuluvien maiden urheilijoita. Myös eräs paikallinen pikkupoika halusi päästä mukaan urheilemisen huumaan.

YouTube
YouTube

Poika päätti juosta vierestään menevien juoksijoiden kanssa kilpaa. Pitkän matkan juoksijat Caroline Kilel ja Flomena Cheyech Daniel saivat pojasta juoksuseuraa joidenkin metrien ajaksi asuinalueen läpi juostessaan. Nuorukaisen sprintti ei kuitenkaan sujunut aivan suunnitelmien mukaan.

Vine-videolla nimittäin nähdään, että poika kompastuu omiin jalkoihinsa ja tupsahtaa maahan. Nuorukainen valitsi itselleen kovimman mahdollisen vastuksen, sillä Cheyech Daniel sijoittui kisassa ensimmäiseksi ja Kilel toiseksi.