StaraTV: Kesäkaverit-elokuvan tähdet Iina Kuustonen, Anna Paavilainen ja Minka Kuustonen

StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Inari Niemen ohjaama kotimainen Kesäkaverit-elokuva saa ensi-iltansa 1. elokuuta. Elokuvan naistähdet Iina Kuustonen, Anna Paavilainen ja Minka Kuustonen vierailivat tänään Tampereella Staran haastatattelussa. Tiedustelimme kolmikolta leffanteon tunnelmia ja kesäkuulumisia.

Kesäkaverit Iina Kuustonen, Anna Paavilainen ja Minka Kuustonen. Kuva: Stara
Kesäkaverit Iina Kuustonen, Anna Paavilainen ja Minka Kuustonen. Kuva: Stara

Kesäkaverit-elokuvassa ulkomailla tarjoilijana työskennellyt Iiris (Anna Paavilainen) ja hänen paras kaverinsa Karoliina (Iina Kuustonen) suuntaavat kesäksi Hankoon, jossa ystävystyvät omalaatuisen työkaverinsa Eevan (Minka Kuustonen) kanssa. Suunnitelmissa on viettää huoleton kesä, mutta suunnitelmasta on kuitenkin yllättävän hankalaa pitää kiinni.