Räppäri leveili rahavuorella netissä – paljastui paperiksi!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen hiphop-tähti Soulja Boy, oikealta nimeltään DeAndre Ramone Way, joutui muutama vuosi sitten melkoisen mediamyllyn jauhettavaksi. Räppäri nimittäin valehteli ostaneensa 55 miljoonan dollarin arvoisen G5-lentokoneen. Nyt räppäri jatkaa valheiden tiellä tekorahalla leuhkien.

Twitter
Twitter

Toisille julkisuuden havittelijoille tuntuu olevan pääasia, että heidän ympärillään on tarpeeksi kultaa ja kimallusta. Soulja Boy on jälleen jäänyt nolosti kiinni valehtelemisesta, sillä 24-vuotias räppäri on leuhkinut väärällä rahalla.

Hetken hiljaiseloa musiikkimaailmasta pitänyt räppäri on nimittäin julkaissut Instagramissa ja Vine-videopalvelussa materiaalia, jossa hän poseeraa setelien kanssa. Todellisuudessa setelitukkojen välissä on tavallista piirustuspaperia. Hän on sittemmin poistanut julkaisut.

Soulja Boyn Crank That (Soulja Boy) -single nousi seitsemän vuotta sitten Billboard 100 -listan ykköseksi seitsemän viikon ajaksi. Räppärin muita tunnettuja kappaleita ovat muun muuassa Rich Girl, Let Me Get Em ja Kiss Me Thru the Phone. Tähti on myös järjestänyt syntymäpäiväjuhlansa MTV-kanavan My Super Sweet 16 -ohjelmassa.