Blockfest myytiin loppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi viikonloppuna Tampereella järjestettävä Blockfest jatkaa aiempien vuosien perinteitään, sillä tapahtuma on jälleen kerran loppuunmyyty jo ennakkoon. Viikonlopun tavoite oli yhteensä 34.000 kävijää.

Suomen suurimmaksi hiphop-festivaaliksi kasvanut Blockfest oli loppuunvarattu jo viikko sitten, minkä jälkeen sisäänpääsyjä on voinut lunastaa enää peruutuspaikkojen kautta. Blockfest on vuosien saatoissa nostanut kävijämääräänsä ensimmäisen vuoden 2.000 kävijästä yli 30.000 festivaalivieraaseen. Tänä vuonna Blockfest tulee rikkomaan oman yleisöennätyksensä.

Tämän kesän päätähdiksi saapuvat Snoop Dogg, Rick Ross ja viimeisen esiintymisensä ennen Olympiastadionia ja sitä seuraavaa pitkää keikkataukoa tekevä Suomen suosituin miesartisti Cheek.