Tyrmistyttävä näky! Luksushotellissa käydään vessassa kaikkien nähden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Berliinissä on avattu eläintiarhan viereen hotelli, joka saattaa vieraansa mielenkiintoiseen tilanteeseen. Yleensä nimittäin vessoja pidetään paikkoina, joissa tahdotaan vaalia mahdollisimman hyvin yksityisyyttä.

YouTube
YouTube

Saksalaishotellin suunnitellut arkkitehti on ollut kuitenkin asiasta hyvin eri mieltä. 25 Hours Hotel Bikini Berlin -nimisessä hotellissa on nimittäin vessoja suurten ikkunoiden edessä. Tämä tarkoittaa sitä, että asioillaan käyvät ihmiset saavat samalla katsella kaupungin näkymiä – ja kadulla kävelijät vessan tapahtumia.

Moni ohikulkija on innostunut ottamaan tarpeitaan suorittavista ihmisistä kuvia. Hotelli ei ole kuin kymmenenkerroksinen, joten näkymät avautuvat helposti myös muille kuin eläintarhan apinoille. Vessoissa olevat ikkunat ovat huoneen korkuisia ja vessanpöntöt on sijoitettu suoraan niiden viereen, Mirror uutisoi.